Hussalg

Fugtmåling og affugtning i forbindelse med køb og salg af bolig

Ønsker du at købe eller sælge et hus, og vil du undersøge husets tilstand i forhold til skimmelsvamp og andre fugtproblemer, kan du med fordel kontakte os hos SKADEteknik.

​Vi har mere end 10 års erfaring inden for fugtmåling og bekæmpelse af skimmelsvamp, og vi kører ud til kunder i blandt andet Aalborg, Viborg og Randers samt andre omkringliggende områder.

​Sådan foregår vores service

Når du har kontaktet os med et ønske om at få foretaget en fugtmåling i din nuværende eller potentielt kommende bolig, aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kommer ud og kigger på den konkrete bolig.

​Vi tjekker både tilstandsrapporten og kan blandt andet kigge efter skimmelsvamp i tagkonstruktionen eller fugtproblemer i husets vægge eller murværk. Dette gøres ved at foretage en fugtmåling.​

Finder vi fugtproblemer eller skimmelsvamp, kan vi naturligvis også sørge for udbedringen af skaderne i form af affugtning, bekæmpelse af skimmelsvamp og lignende.

Vores priser på fugtmåling

Vores priser på fugtmåling ligger fra 1250 kr. og opefter. Prisen afhænger blandt andet af, om du ønsker en mundtlig gennemgang af resultatet eller en fuld rapport, samt om der skal foretages en skimmelprøve eller lignende.

Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 21 97 24 97 eller e-mail info@skadeteknik.dk, hvis du ønsker at høre mere, eller hvis du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud på en fugtmåling i forbindelse med køb eller salg af en bolig.​

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os