Vandskade i Århus

Få effektiv assistance i tide

Har du brug for hjælp? Hvis du har fået en vandskade, så gælder det om at kontakte os så hurtigt som muligt for at undgå, at der sker yderligere skade på din ejendom og dine ejendele. Vi rykker ud til kunder med vandskade i Århus, Aalborg, Viborg, Randers og andre omkringliggende områder.

Hvorfor får man en vandskade?

Der kan være mange årsager til, at der opstår en vandskade. Det kan for eksempel opstå som følge af:​​

  • Skybrud
  • Tøbrud
  • Stormskade
  • Stormflod
  • Utætte rør
  • Stoppet kloak
  • Vandinstallationer der er stået af​

Vi kommer ud og affugter

Ved en vandskade er det vigtigt at handle hurtigt for at undgå skimmelsvamp. Hos SKADEteknik kan vi hjælpe dig med at affugte og desinficere skaden. Især hvis vandet stammer fra kloak, er det afgørende at desinficere, da der kan være bakterier i kloakvandet.

Vi kan sende en fugttekniker til din adresse for at vurdere skadens omfang og derefter sende en sanitør for at opsuge og desinficere vandet. Til sidst vil vi lave en rapport til dit forsikringsselskab. Kontakt os hurtigt for at få hjælp med vandskaden.

​Vi har effektive maskiner til affugtning, herunder både almindelige luftaffugtere til ventilation og infrarøde varmepaneler, som sparer tid ved processen med affugtning.

​Kontakt os i forbindelse med vandskade

Har du fået vandskader, bør du altid kontakte os så hurtigt som muligt. Trægulve, tæpper og gips tager hurtigt skade, og vi rykker altid ud så hurtigt som overhovedet muligt. Du kan med fordel ringe til os på telefon 21 97 24 97, hvis du har fået en vandskade. Har du nogle spørgsmål, er du ligeledes velkommen til at kontakte os ved at skrive til vores e-mail info@skadeteknik.dk eller udfylde vores kontaktformular her på denne side.

​Vi vender tilbage til dig snarest muligt.​

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os