Vandskade i Århus

Få effektiv assistance i tide

Har du brug for hjælp? Hvis du har fået en vandskade, så gælder det om at kontakte os så hurtigt som muligt for at undgå, at der sker yderligere skade på din ejendom og dine ejendele. Vi rykker ud til kunder med vandskade i Århus, Aalborg, Viborg, Randers og andre omkringliggende områder.

Hvorfor får man en vandskade?

Der kan være mange årsager til, at der opstår en vandskade. Det kan for eksempel opstå som følge af:​​

  • Skybrud
  • Tøbrud
  • Stormskade
  • Stormflod
  • Utætte rør
  • Stoppet kloak
  • Vandinstallationer der er stået af​

Vi kommer ud og affugter

Ved en vandskade er det vigtigt at foretage en affugtning så hurtigt som muligt for at undgå udvikling af skimmelsvamp. Er skaden sket i forbindelse med opstigning af kloakvand, er det vigtigt, at der bliver foretaget en desinficering, da der er bakterier i kloakvandet.

​Hos SKADEteknik kan vi tilbyde at sende en fugttekniker ud til din adresse, så vi kan foretage en vurdering af omfanget af din skade. Herefter sender vi en sanitør ud for at desinficere og opsuge vandet, hvorefter vi udarbejder en rapport til dit forsikringsselskab.

​Vi har effektive maskiner til affugtning, herunder både almindelige luftaffugtere til ventilation og infrarøde varmepaneler, som sparer tid ved processen med affugtning.

​Kontakt os i forbindelse med vandskade

Har du fået vandskader, bør du altid kontakte os så hurtigt som muligt. Trægulve, tæpper og gips tager hurtigt skade, og vi rykker altid ud så hurtigt som overhovedet muligt. Du kan med fordel ringe til os på telefon 21 97 24 97, hvis du har fået en vandskade. Har du nogle spørgsmål, er du ligeledes velkommen til at kontakte os ved at skrive til vores e-mail info@skadeteknik.dk eller udfylde vores kontaktformular her på denne side.

​Vi vender tilbage til dig snarest muligt.​

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os