Skimmelsvamp bekæmpelse i Randers, Hjørring, Skive, Viborg & Silkeborg

Test, analyse og bekæmpelse af skimmelsvamp

Er du bekymret for, om dit hjem eller din arbejdsplads er angrebet af skimmelsvamp? Lad SKADEteknik hjælpe dig med at undersøge det nærmere. Vi har over 15 års erfaring med skadeservice og bekæmpelse af skimmelsvamp i Randers, Hjørring, Skive, Viborg, Silkeborg, Århus, Nordjylland og dele af Midtjylland.

​For mange mennesker er mødet eller mistanken om skimmelsvampe i den private bolig, fritidshuset eller på arbejdspladsen, bekymrende. For enkelte personer kan mødet give sundhedsproblemer fremadrettet, og det er derfor vigtigt, at der reageres hurtigst muligt, hvis du har en mistanke.

​Arbejdsområder vi tilbyder

Vi har stor erfaring inden for sanering samt test, og vi tilbyder derfor:

  • ​​​Test for svampe ved mistanke eller ved synlige forekomster
  • ​Bekæmpelse af skimmelsvamp og fugtskader
  • ​Forebyggende løsninger mod fugt og skimmelsvampe
  • ​Renovering af bygning og kælder mod skimmelsvampe og fugtskader​

Hos SKADEteknik er vi certificeret af Mycometer® til at analysere prøver for skimmelsvamp fra overflader samt i luftprøver i Randers, Hjørring, Skive, Viborg og Silkeborg.

Vi kan tilbyde skimmelresistente løsninger fra Remmers.

​Få gode råd og mere information om skimmelsvamp

Brochure vedr. skimmelsvamp – prøvetagning, undersøgelse og sanering
Skadeteknik er certificeret i skimmelsvampe- og bakterie analyse
10 tips til et bedre indeklima, udluftning m.m.

​Beregn hurtigt og nemt din pris

Prøv vores prisberegner for at foretage en beregning på hvad det kan komme til at koste at få fjernet skimmelsvampene. Det er gratis, uforpligtende og vejledende.

​Beregn din pris her.

Få et uforpligtende tilbud  i dag

Har du behov for bekæmpelse af skimmelsvamp i Randers, Hjørring, Skive, Viborg, Silkeborg eller omegn? Eller har du spørgsmål til hvordan vi hjælper netop dig bedst med vores test og bekæmpelse? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på telefon 21 97 24 97, skrive til vores e-mail info@skadeteknik.dk, eller du kan benytte dig af vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage til dig hurtigst som muligt.​

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os