Renovering af kælder i Århus

Renovering af kælder og fjernelse af skimmelsvamp og fugt

Har du haft fugtproblemer eller skimmelsvamp i din kælder? Vi tilbyder renovering af kælder i Århus og omegn, så problemerne ikke opstår igen. Vi sørger for, at din kælder vil være i boligstandard efter renoveringen, så du fremover kan nyde godt af kælderen i din bolig.

Få foretaget en indledende fugtundersøgelse

Når du har kontaktet os angående fugtproblemer i din kælder, kommer vi efterfølgende ud og kigger på kælderen og dens tilstand. Her foretager vi også en fugtundersøgelse til en pris fra kun 1250 kr. Prisen afhænger af, hvor i landet du bor.

​Vores priser på renovering af kælder

Vores priser på kælderrenovering afhænger af størrelsen på opgaven. Det kan for eksempel være, at det viser sig, at der er behov for at få renoveret vægge, fjernet gulve, isoleret mod kuldebroer, eller at der skal foretages fugtsikring.

​Som regel er der både behov for fjernelse af skimmelsvamp, affugtning og udtørring.

​Afhængigt af renoveringens omfang ligger vores priser typisk fra 50.000 kr. og op til 500.000 kr.

​Vi kan også renovere ældre stuehuse og villaer

Vi har også ekspertisen til at klare ældre stuehuse, villaer og så videre, hvor der er fugt i ydervæggene. Her kan vi fjerne væggen og lugten ved i stedet for at sætte en calsiumcilikat væg op.

​Det er en fast væg, som modvirker fugt og skimmelsvamp takket være en høj pH-værdi. Herefter maler vi med en diffusionsåben maling.

​Kontakt os og hør mere om renovering af kælder eller få et tilbud

Har du overvejet at få renoveret din kælder og samtidig få fjernet den gamle lugt? Hvis du ønsker at høre mere om mulighederne eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder også at lave et uforpligtende tilbud på renoveringen af netop din kælder.

​Vi kan kontaktes på telefon 21 97 24 97 eller e-mail info@skadeteknik.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os