Cases

Fugtfornuftige løsninger til kælderens gamle vægge

Vi har renoveret flere boliger. Fælles for boligerne har været udfordringer med fugtskader, lugtgener i form af “kælderlugt” samt synlige tegn på skimmelsvamp.

Ønsket fra boligens ejer har været at skabe en bolig eller en kælder hvor man har lyst til at opholde sig.

​Et sted hvor der ikke lugter, hvor der er lunt og rart og hvor man ikke behøver at være bekymret for om indeklimaet er skadeligt for dig og familien.

​Vi er lykkedes

Med vores vedholdenhed om en grundig gennemgang af fugtproblemerne med rigtig gode løsningsforslag, giver vi de perfekte løsninger efterfølgende.

Her under er vi gang med at omforandre den gamle kældervæg til en ny varm væg uden risiko for fugt og skimmelsvamp. Vi er midt i processen…

​Vores kunde, glæder sig til at flytte ind i et nyt lækkert og pænt soveværelse.

Uheldig gulvkonstruktion… men det var vel bare almindelig byggeskik i 1960’erne.

Huset her døjer med lugtgener fra gulvkonstruktionen. Indtil videre, afvist af ejerskifteforsikringen.

​Et stort rod åbenbarer sig ved opskæring af gulv.

Byggeskik med alukraft fugtspærre lige under gulvpladerne var jo ok en gang.

​Ved senere renovering i 2011 har man dog ikke ændret på dette, sikkert fordi man kun havde halvdelen af gulvet oppe. I den nyere del af gulvet har man faktisk helt undladt dampspærre.

​Rod og skidt, forkert placeret dampspærre i forhold til nutidens skik, undladt dampspærre efter renovering, både-og isoleret. Man forstår godt at der er lugtgener i huset.

Mon konstruktionen kan “sælges” til ejerskifteforsikringen efter denne åbenbaring.

Har du gipsvægge i din kælder eller ældre ejendom i stueplan?

Der kan være skjult skimmelsvamp i konstruktionerne, og det er ikke altid synligt så længe konstruktionerne er af nyere dato eller er lavet med en god omgang isolering.

​Ikke desto mindre, kan det alligevel give dig et dårligt indeklima med kælderlugt og gener til følge.

​Har du en kælder du vil indrette til værelser e.lign., er konstruktionerne derfor vigtige at få udført korrekt, så fugt og skimmelsvamp ikke bliver et problem i din bolig.

​SKADEteknik har stor erfaring med netop disse udfordringer, så vis os din kælder når en renovering står for døren, og vi kan give dig den bedste løsning på en god og sund kælder.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os