Kan du med sikkerhed sige at du IKKE har en #vandskade?

Hvis JA, så lad være at spilde din tid her, er du i TVIVL, så læs med… 😉

Her får du nogle tjek-punkter du selv kan løbe igennem, der kan afsløre om du måske har en vandskade i huset:

• Åbn alle dine skabe i huset og stik næsen der ind. Er der #skjolder på bagbeklædningen eller #lugter der #jordslået? Husk alle skabe, både dem på værelserne, i køkkenet, bryggerset og på badeværelset.
• Træk alle dine møbler ud fra dine ydervægge og tjek om der er #pletter eller skjolder på dit tapet eller bagsiden af møblet? (støvsug bare, når du nu har møblet fra væggen 🙂
• Tjek for tapet der er løst eller buler, særligt i bunden af de vægge der støder op til dit #badeværelse, #bryggers og #køkken. Er der noget der er løst?
• Se på dine gulve, særligt langs vægge og i væghjørner. Er der mørke skjolder?
• Til sidst, render du nu udenfor. Kig på dine #sokler. Er der områder, f.eks. ved dit badeværelse eller køkken, hvor soklen er totalt afskallet eller helt hvid af #salpeterudtræk?

Har du løbet alle punkterne igennem og konstateret der var noget galt, så overvej at bestille en #fugttekniker til en #fugtmåling for at være sikker på om du står med en aktiv vandskade eller et andet #fugtproblem. @SKADEteknik har eksperter på området, så du er velkommen.

Finder du ingen problemer ved din gennemgang, så synes jeg du skal hælde dig en ny kop kaffe op og læne dig tilbage. Nyd dagen med god samvittighed, for nu har du taget dig godt af din #bolig i dag.

Husk at tjek-punkterne med fordel kan gentages 6-7 gange årligt. Så er der en god chance for at du opdager en vandskade inden den bliver alt for stor og dyr at gøre noget ved.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os