Monitorering af fugtforholdende i en tagkonstruktion, der har været for tæt, lige siden en renovering af tag samt en efterisolering i tagrum.

Fejlkonstruktion og efterisolering uden tanke for den nødvendige ventilation har forårsaget et angreb af skimmelsvamp på tagspær. Der er på den lange bane, risiko for råd og nedbrud af konstruktionen.

Vi skal måle på fugtforholdende over en længere periode i forbindelse med en kundes reklamationssag overfor en håndværker.

Dels for at se forholdende i en af boligerne, uden tilpasning af ventilationsforholdende og ligeledes i en bolig, hvor man laver en tilpasning ved stern, for bedre ventilering af loftrummet.

Der opstår fugt og skimmelsvamp i spærtræ som forholdende er nu og inden sagen lukkes helt og reklamationsmulighederne ophører for kunden, er man interesseret i at konstatere om tilpasningerne har den ønskede effekt.

Sensorerne fra Woodsense måler træfugt, luftfugtighed og temperatur trådløst, der bl.a. sammenholdes med meteorologiske data i en genial portal, hvor også vores kunde har adgang til at trække data og dokumentation ned fra.

#Woodsense #tagrum #fugt #reklamation #ventilation #dokumentation #fugtmåling #monitorering #sensor

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os